Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Λευκορωσία: Η αλήθεια και τα ψεύδη των ΜΜΕ!

Αντιπροπαγάνδα: Λευκορωσία - το ανάχωμα έναντι του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου και η ελπίδα της Ευρώπης.

Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε για την Λευκορωσία από τις ιστοσελίδες της «ενημέρωσης» και των εφημερίδων των ΜΜ«Ε». Βρήκαμε μόνο δήγματα σαν αυτό , αυτό  και αυτό . Η βικι αναφέρει "για τελευταία δικτατορία στην Ευρώπη"

Ο ηγέτης της Λευκορωσίας Aleksandr Lukashenko ένθερμος θιασώτης του ευρασιανισμού και εμπόδιο στα σχέδια της παγκόσνιας τραπεζικής ιουδαϊκής μαφίας!




Σήμερα η Λευκορωσία με το δικό της εθνικό νόμισα, με έναν δυνατό και έξυπνο εθνικό ηγέτη, έχοντας προσανατολιστεί προς την Ρωσία (αν και η κυβερνώσα τάξη και τα ΜΜ«Ε» της Ρωσίας την συκοφαντούν για «έλλειψη δημοκρατίας» και την εχθρεύονται) και την ισχυρή οικονομικά και τεχνολογικά Κίνα, υιοθετώντας όχι το δυτικό φιλελεύθερο αλλά το οικονομικό μοντέλο της «ελεγχόμενης ελεύθερης αγοράς και κρατικών τραπεζών» έχει καταφέρει σε 10-15 χρόνια τα εξής εκπληκτικά:

-είναι η μόνο χώρα στην Ευρώπη με θετικό δείκτη γεννήσεων.

-είναι η μόνο χώρα στην Ευρώπη με σχεδόν μηδενική εγκληματικότητα

-είναι η μόνη χώρα μεταξύ των 15, περιλαμβανομένου και της Ρωσίας, η οποία έχει φτιάξει ισχυρή βιομηχανική δομή (παράγουν τρακτέρ, αυτοκίνητα, λεωφορεία, τραμ, τρόλλεϊ, ανυψωτικά βαριά μηχανήματα, τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας που καλύπτουν το 50% της Ρώσικης αγοράς, ψυγεία φούρνους κλπ)

-δεν υπάρχει ούτε σπιθαμή ακαλλιέργητης γης

-η αγροτική παραγωγή υπερκαλύπτει δύο φορές πάνω από τις διατροφικές ανάγκες της χώρας. Φυσικά το περίσσευμα πάει για εξαγωγές. Είναι ενδεικτικό το κομμάτι του βίντεο όπου στην ερώτηση του Ρώσου δημοσιογράφου πόσο ξοδεύει από την σύνταξη για την διατροφή, ο συνταξιούχος απάντησε: περίπου το 25%.....

-παράγει το 33% όλων των βαριών οχημάτων που χρησιμοποιούνται στα ορυχεία παγκοσμίως και 8% όλων των τρακτέρ του κόσμου εξάγωντάς τα σε περισσότερα από 100 χώρες



-είναι η μόνη χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, περιλαμβανομένων και αυτών της ΕΕ και της «ελεύθερης αγοράς», που δεν εξάγει εργατικό δυναμικό, δεν έχει εμβάσματα από την εργασία τους, οι γυναίκες του δεν πουλιούνται στα σκλαβοπάζαρα της «πολιτισμένης» και «δημοκρατικής» Ευρώπης».

-ίσως είναι η μοναδική χώρα του κόσμου η οποία δεν παράγει έλλειμα αλλά πλεόνασμα

-οι δρόμοι, τα σπίτια και οι πολυκατοικίες στα χωριά και στις πόλεις είναι σαν πεντακάθαροι. Γενικά η χώρα μοιάζει σαν ένα εργοτάξιο που συνεχώς αναπαλαιώνει τα παλαιά και κτίζει καινούρια. Και δεν υπάρχει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση, όταν κτίζονται για να πουληθούν στους ξένους, οικοδομική βιομηχανία προσπαθεί να καλύψει μόνο τις εσωτερικές ανάγκες του συνεχώς αυξανόμενου ακμαιότατου πληθυσμού.

-δεν υπάρχουν ζητήματα μετανάστευσης, απέλασης ή "ένταξης" γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν μετανάστες

Πρέπει να τονίσουμε ότι το κλήμα της Λευκορωσίας, σε ατίθεση με το δικό μας, είναι πολύ ψυχρό, οι θερμοκρασία το χειμόνα μπορεί να φτάνει ακόμη και στο -30C και περίπου οι 8 μίνες του χρόνου απαιτείται θέρμανση.

Σας παραθέτουμε δύο βίντεο. Είναι στα ρώσικα, αλλά θα μπορούσατε να δείτε από τα σπίτια, τα χωράφια και τις εγκαταστάσεις το εκπληκτικό οικονομικό θαύμα της σημερινής Λευκορωσίας.






Σημ. Πολλοί θα σπεύσουν να μας που ότι οι εγκαταστάσεις και τα εργοστάσια έχουν μείνει από την εποχή του κομμουνισμού. Ναι εν μέρει είναι έτσι. Όμως οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις υπήρχαν σε όλη την Ρωσία και στις υπόλοιπες κομμουνιστικές «δημοκρατίες». Καμιά πρώην κομμουνιστική χώρα, περιλαμβανομένων αυτών που είναι μέσα στην ΕΕ, δεν έχει το επίπεδο ζωής της Λευκορωσίας.
Γένος Ελλήνων


1 σχόλιο:

  1. Για να τον βρίζουν οι "ανθρωπιστικές οργανώσεις" και τα ΜΜΕ της δύσης και να τον κατηγορούν ουκρανές φεμινίστριες για κακοποιήσεις και "βανανιστήρια" από τις δυνάμεις ασφαλείας του. Τότε ένα είναι σίγουρο. Ο Λουκασένκο βρίσκεται στο σωστό δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή