Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Αριστερά και Μπάτσοι

Μπάτσοι και αριστεροί είναι το ίδιο μαγαζί!
Το περιοδικό των μπάτσων το οποίο τυπώνεται στον Περισσό απο την "Τυποεκδοτική" του ΚΚΕ

Το επίσημο περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" των μπάτσων, δηλαδή των πραιτωριανών,κατά Βύρωνα Πολύδωρα, της αστικής δημοκρατίας, τυπώνεται από την "Τυποεκδοτική" μια εταιρία η οποία ανήκει στο ΚΚΕ. Μάλλον το κόμμα του Περισσού ,εμπέρδεψε ,το παλαί ποτέ Ε.Λ.Α.Σ με την ΕΛ.ΑΣ.
Τώρα πως γίνεται ,το κόμμα που παλεύει για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης να τυπώνει στις εγκατάσεις του τα περιοδικά των μπάτσων ,δηλαδή των κατασταλτικών δυνάμεων της αστικής τάξης ,αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας εξηγήσουν οι 'σύντροφοι" του Περισσού.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το ΚΚΕ έχει επιχειρήσεις ,και διάφορες εταιρίες, στις οποίες ,οι κακές γλώσσες λένε ότι οι μισθοί και οι συνθήκες εργασίες δεν είναι και οι καλύτερες.
Για εμάς αυτό ,δλδ η διαπλοκή αστικού κράτους,μπάτσων και αριστεράς (κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής) δεν είναι κάτι το νέο. Ο μαρξισμός είναι η κατ'εξοχήν ιδεολογία που χρησιμοποιεί η τραπεζική χούντα των "περιούσιων" παγκοσμίως για να αποδομήσουν έθνη και παραδόσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουν ανθρώπινα όντα χωρίς ταυτότητα και πολιτισμό ,εύκολα χειραγωγούμενα. Όσο και αν η αριστερά (κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική) προσπαθεί να το παίξει αντικαθεστωτική ,πάντοτε θα ξεβρακώνεται,όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ,αλλά και στην περίπτωση των εξ'επαγγέλματος αντιρατσιστών που υποστηρίζουν την Made in USA "Αραβική Άνοιξη"!
Κλείνοντας ,για όσους δεν γνωρίζουν τα κομμουνιστικά κόμματα του Ιράν και της Βενεζουέλας ,έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ σε ουρανοξύστες όπου επίσης έχουν την έδρα τους εταιρίες βιτρίνες της CIA! Απο την εποχή της Οκτωβριανής Επανάστασης έως και σήμερα χορηγός της "επανάστασης" είναι τα κόκκινα δολάρια!
ΥΓ Η δημοσίευση αυτή "αφιερώνεται" εξαιρετικά και στους μπατσολάγνους- στρατολάγνους του "χώρου"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου