Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Λευτεριά στον Varg Vikernes

Όσοι από εσάς έχετε ασχοληθεί  με την Black Metal σκηνή θα γνωρίζετε τον Varg Vikernes από τους Burzum. Ο Vikernes εκτός από την ενασχόληση του με τους Burzum ήταν γνωστός και για τις φιλο-εθνικοσοσιαλιστικές του θέσεις ,τον ακραίο αντιχριστιανισμό του και για τις ακραίες νορδιστικές θέσεις. Ενέργειες όπως το κάψιμο εκκλησιών εμάς φυσικά μας βρίσκουν όχι απλά αντίθετους αλλά και εχθρικούς. ΄Οπως αντίθετους μας βρίσκουν και ακραίες νορδιστικές αντιλήψεις του τύπου: "Οταν βλέπω καστανά μάτια είναι σαν βλέπω σκ.....τά" που φέρεται να είχε δηλώσει παλιότερα ο Vikernes! Γι'αυτό το λόγο ο Vikernes ίσως να μην είναι αρεστός σε κάποιους από εσάς. Κατανοητό. Για να είμαστε ειλικρινείς ούτε και σε εμάς.
Όμως ,αυτή τη στιγμή ο Vikernes βρίσκεται ξανά φυλακισμένος με την κατηγορία ότι συγκέντρωνε όπλα και εκρηκτικά και ότι σχεδίαζε τρομοκρατικές ενέργειες στο έδαφος της Γαλλίας.
Ο Varg Vikernes είναι παντρεμένος με Γαλλίδα συναγωνίστρια και ζει μόνιμα σε μια φάρμα στη Γαλλία ! Οι κατηγορίες είναι μάλλον κατασκευασμένες από τις υπηρεσίες του υπουργείου εσωτερικών της Γαλλικής Δημοκρατίας και αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό από το γεγονός ότι η Γαλλίδα σύζυγος του Varg είναι αθλήτρια σκοποβολής και μέλος σκοπευτικού συλλόγου.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ!
O Varg Vikernes είναι αυτή τη στιγμή αιχμάλωτος της ZOG και όποιος με τις δικές μας ιδέες είναι πολιτικός κρατούμενος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ Ή ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑΣ!
Αλληλεγγύη λοιπόν στον Varg Vikernes και σε όλους τους συναγωνιστές που αυτή τη στιγμή είναι POW της ZOG! Στον αγώνα οι προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες όπως και επιμέρους διαφωνίες πρέπει να παραμερίζονται  χάρη του κοινού σκοπού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου