Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Το ξύπνημα της Γαλλικής Νεολαίας!!!!




Αναδημοσιεύουμε αυτό το κείμενο από το ιστολόγιο "Κόκκινος Ουρανός" με την ελπίδα ότι θα ξυπνήσει ο ελληνικός λαός και θα αντισταθεί πιο δυναμικά σε παρόμοια παρακμιακά φαινόμενα ! Στην πόλη των Αθηνών εδώ και κάποια χρόνια το "αδελφάτο" διοργανώνει "gay pride" με προκλητική παρέλαση ομοφυλοφίλων ,λεσβιών και transexual. Εκτός από κάποιες χλιαρές αντιδράσεις δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική αντίδραση ούτε από τις λεγόμενες πατριωτικές-εθνικιστικές οργανώσεις ,κόμματα και φορείς ούτε από τον κλήρο και την Εκκλησία !
Οι δυναμικές συγκεντρώσεις κατά των εκεί "gay pride" στη Σερβία και στη Ρωσία ανάγκασαν τις κυβερνήσεις των χωρών αυτών να απαγορεύσουν τις εκδηλώσεις των ανωμάλων αυτών ατόμων.
Ελπίζουμε ότι φέτος θα έχουμε δυναμικές αντιδράσεις σε αυτό το παρακμιακό φαινόμενο που προωθείται από την παγκόσμια δικτατορία των "περιούσιων" μια και συζητιέται έντονα η νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων και η υιοθεσία παιδιών από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια!!!!
Δεσμευόμαστε σαν "Λευκή Φρουρά" ότι θα διαφημίσουμε οποιαδήποτε εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στο "gay pride" από όπου και αν προέρχεται ακόμα και από οργανώσεις ή κόμματα του χώρου με τα οποία διαφωνούμε κάθετα σε θέματα τακτικής και ιδεολογίας!


Η Γαλλία ξύπνησε! Εξεγερσιακή κατάσταση με τους νέους στους δρόμους με αφορμή τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων


περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου