Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η γενοκτονία των Ευρωπαίων στις ΗΠΑ! "Προσεχώς" και στην Ευρώπη!

Οι λευκοί αμερικανοί γίνονται όλο και λιγότεροι. Οι ειδικοί μιλούν για το «σημείο καμπής» στην αμερικανική κοινωνία.

Στις ΗΠΑ ο αριθμός ανθρώπων με λευκό δέρμα συνεχίζει να συρρικνώνεται. Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ γεννήθηκαν λιγότεροι λευκοί αμερικανοί από παιδιά των λεγόμενων (σημ ΓΕΝ.ΕΛ.: όχι πλέον) φυλετικών μειονοτήτων, ισπανόφωνων, μαύρων, ασιατών και παιδιών από μικτούς γάμους.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία από το Τμήμα Απογραφής Πληθυσμού, από περίπου 4 εκατομμύρια παιδιών που γεννήθηκαν στη χώρα από το Ιούλιο του 2010 μέχρι το Ιούλιο του 2011, 50,4% είναι παιδιά των (σημ ΓΕΝ.ΕΛ.: όχι πλέον) μειονοτήτων. Το 1990 το ποσοστό αυτό ήταν 37%.

Με την δημοσίευση αυτών των στοιχείων η Wall Street Journal σημειώνει ότι η εκλογές του 2008, οι οποίες ανέδειξαν των Μπάρακ Ομπάμα στην προεδρία της χώρας, ήταν πολύ συμβολικές διότι έδειξαν πως μεταβάλλεται το πρόσωπο του έθνους.

«Είναι το σημείο καμπής για την αμερικάνική κοινωνία. Η κοινωνία μας, η οποία ήταν περισσότερο μια κοινωνία αποτελούμενη από λευκούς και μαύρους, μεταλλάσσεται σε πολύχρωμη κοινωνία» τόνισε ο δημογράφος του Brookings Instittion Γουίλιαμ Φρέϊ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γεννητικότητα του λευκού πληθυσμού στις ΗΠΑ είναι ελάχιστο υψηλότερο από την θνησιμότητα. Το τελευταίο έτος για κάθε χίλιους θανάτους η γεννήσεις έφταναν μόνο στους 1025. Σε άλλες φυλετικές ομάδες η αναλογία των γεννήσεων έναντι χιλίων θανάτων είναι 3940 γεννήσεις (σ.σ. 4-ης φορές παραπάνω).

Πηγή: Δίκτυο Ουκρανικής Αυτόνομης Αντίστασης

Σημ. ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ: Οι λευκοί στις ΗΠΑ προ πολλού είμαι μειονότητα καθώς οι αμερικανοί σε αυτήν την φυλετική ομάδα εντάσσουν και τους εβραίους, τους τούρκους και τους άραβες.

2 σχόλια:

  1. Aνάλογα με τις στατιστικές στους λευκούς εντάσσουν και τους λατινοαμερικάνους. Ειδικά σε όσες έχουν να κάνουν με εγκληματικότητα για να μην φαίνεται τεράστια η διαφορά μεταξύ της χαμηλής εγκληματικότητας των ευρωαμερικάνων και της υψηλότατης των μαύρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα κάτι πολύ σωστό έχεις να επισημάνεις! Και πάλι μπράβο!

      Διαγραφή