Follow by Email

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Η κουλτούρα των ναρκωτικών, μία κοινή συνισταμένη της αριστεράς.

Αφίσα του φεστίβαλ νομιμοποίησης της μαστούρας
Κανναβικό Αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ διοργάνωσαν και φέτος το σαββατοκύριακο που πέρασε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου ελληνικού οι γνωστοί κύκλοι προωθήσεως της ναρκοκουλτούρας με αιτήματα όπως η αποποινικοποίηση της χρήσης όλων των ψυχοτρόπων ουσιών και η επιβολή μόνο διοικητικών κυρώσεων στους χρήστες, όπως η αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης και μικρών χρηματικών προστίμων για την κατανάλωση σε δημόσιους χώρους, η αποποινικοποίηση της προμήθεια και κατοχής μικρών ποσοτήτων κάνναβης και της καλλιέργειας δενδρυλλίων για προσωπική χρήση.
Πρόκειται για το 8ο ανάλογο φεστιβάλ ενός νεοεισαχθέντος θεσμού στην χώρα μας που διαφημίζει και προωθεί την χρήση ναρκωτικών ουσιών υπό τον μανδύα του δήθεν αποτελεσματικότερου ελέγχου της κυκλοφορίας των ψυχοτρόπων ουσιών, της προστασίας των χρηστών και των ανηλίκων και της προασπίσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσων επιλέγουν να «αυτοπροσβάλλονται», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιοι. Ωστόσο δεν προκαλεί αίσθηση το ποιοί υποστηρίζουν επισήμως αυτήν την διοργάνωση ( νεολαία Δημοκρατικής Αριστεράς, επιτροπή δικαιωμάτων Σύριζα, οικολόγοι πράσινοι κ.α.), αλλά το ότι αρκετοί εξ αυτών εζήτησαν και έλαβαν σε μεγάλα ποσοστά την ψήφο του ελληνικού λαού και πιθανόν να συμμετέχουν στην επόμενη κυβέρνηση της χώρας. Η κοινή συνισταμένη και συνδετική ουσία της εγχώριας αριστεράς, από την μετριοπαθή «Δημοκρατική Αριστερά» έως τους αντιεξουσιαστές και τους αναρχικούς, είναι η συστηματική προσπάθεια υπονομεύσεως της, απανταχού βαλλομένης, εθνικής συνειδήσεως και του φυλετικού χαρακτήρος των συγχυσμένων νεοελλήνων που στην προκειμένη περίπτωση εκδηλώνεται ως απόπειρα διαβρώσεως της υπολειπόμενης σωματικής και ψυχικής υγείας - κυρίως της νεολαίας.
Τέτοιες «γιορτές» αποσκοπούν στην απενοχοποίηση της χρήσεως των ναρκωτικών στην συνείδηση του κόσμου μέσω της πονηρής και ύπουλης διαβαθμίσεως των ουσιών σε αβλαβείς και μη και της δημιουργίας κλίματος αποδοχής και ενθουσιασμού από εκατοντάδες καμένους που βγαίνουν για λίγο από τις τρύπες τους για να μαστουρώσουν όλοι μαζί σε κοινή θέα. Όλα αυτά συνοδεύονται από επιστημονικοφανείς αναλύσεις και εκθέσεις που αντί να επιλύουν, συντηρούν και μεγεθύνουν το τρομακτικό αυτό πρόβλημα. Στην ουσία μία μειοψηφία πολιτών με δεδηλωμένα αντεθνικά αισθήματα και δράση προσπαθεί να νομιμοποιήσει και να επιβάλει τα ελαττώματα και την παθολογία της, προφασιζόμενη δικαιώματα και αξιώσεις και ενθαρρύνοντας στην ουσία την νεολαία να δοκιμάσει ναρκωτικά και να κάνει το πρώτο και καταστροφικότερο βήμα στον σκοτεινό κόσμο της ναρκοκουλτούρας.
Η φαυλότητα της δημοκρατίας αποδεικνύεται περίτρανα για μια ακόμη φορά όταν αναγορεύει σε ιδεολογικούς καθοδηγητές ενός έθνους, επαγγελματίες κρατικοδίαιτους «επαναστάτες» της μαστούρας. Οι τελευταίοι δε ως “γνήσιοι επαναστάτες” και αντιεξουσιαστές δεν δίστασαν προ λίγων ετών να γλείψουν τον τότε πρωθυπουργό της χώρας, Γιωργάκη Παπανδρέου - επίσης αντιεξουσιαστή κατά τα λεγόμενα του- ώστε να αρθούν οι «απαγορευτικές και κατασταλτικές» πολιτικές, όπως μας πληροφορεί η σχετική ανηρτημένη επιστολή – έκκληση στο ιστολόγιο των «ανθών» της.
 
Και η επίσημη ιστοσελίδα του "μαστουροφεστιβάλ" εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου