Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

белогвардеец-Λευκή Φρουρά!

Ο παρόν ιστότοπος που δημιουργήθηκε, πήρε το όνομα του, "Λευκή Φρουρά", απο τους ήρωες Ρώσους αντιμπολσεβίκους μαχητές που πολέμησαν απο το 1917-1923 την εβραιομαρξιστική πανούκλα . Είναι όπως λέει και ο τίτλος μια "στρατευμένη δράση ενάντια στο μεταμοντερνισμό"! Όταν λέμε μεταμοντερνισμό εννοούμε,κυρίως, το πολιτικά ορθό χωνευτήρι(political correct multi-polt) που αρνείται και αποδομεί κάθε είδους ταυτότητα ,ιδιαιτερότητα,παραδόσεις και πίστεις σε έθνη,λαούς και χώρες. Ο εγωιστικός ατομικισμός, δηλαδή, σε όλο του το μεγαλείο ,με απώτερο σκοπό την υποδούλωση του ανθρώπου στις διεθνείς αγορές.
Η "Λευκή Φρουρά" τοποθετείται ιδεολογικά στο χώρο της ριζοσπαστικής αντικαπιταλιστικής δεξιάς, με επιρροές απο Ευρασιανισμό, Νέα Δεξιά, Συντηρητική Επανάσταση. Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τα τετριμένα του "χώρου" δηλαδή το "μεγαλείο του ελληνισμού" τον "συμμοριτοπόλεμο" , τα "εθνικά μας θέματα" (τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που τα βλέπει ο χώρος)!
Θα μιλήσουμε για Ιστορία, πολιτική , τέχνη , γεωπολιτική , θα ακούσουμε μουσική, θα κάνουμε χιούμορ , θα συμφωνήσουμε ,θα διαφωνήσουμε και θα προβληματιστούμε.
Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά ιστολόγια που κινούνται σε αυτή την "αιρετική" κατεύθυνση!
Όποιος θέλει να συνεισφέρει με κείμενα, συμβουλές και κριτική είναι ευπρόσδεκτος , δεν διεκδικούμε το "παππικό αλάθητο" (άλλη μεγάλη 'μάστιγα" του χώρου) !
Το "ταξίδι" στον κόσμο των ιδεών, της αισθητικής και της τέχνης ξεκινάει , είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, επιβιβασθείτε λοιπόν και "καλό μας ταξιδι" στις θάλλασες των ιδεολογιών!
ΣΣ Η "Λευκή Φρουρά" έχει σαφή φιλορωσικό -φιλοσλαυικό προσανατολισμό διότι πιστεύει ότι η Ρωσία και ο εν γένει ο Σλαυικός κόσμος έχουν την δύναμη, υλική αλλά και πνευματική αλλά και την απαραίτητη force vitale  για να αντιπαρετεθεί στον μεταμοντερνισμό, στον αμερικανισμό , στον ατλαντισμό και στην παγκοσμιοποίηση. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν οι Έλληνες και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι τόσο το καλύτερο για την Ευρώπη!
ΣΣ2 Στο εγγύς μέλλον θα δημοσιευθούν και σύνδεσμοι άλλων ιστολογίων, δεν σημαίνει ό,τι θα συμφωνούμε 100% με τις θέσεις των εν λόγω ιστοτόπων! Αυό που έχει σημασία για εμάς είναι η ειλικρίνια των θέσεων και των προθέσεων !
ΣΣ3 Η αναδημοσιεύση κειμένων ,άρθρων και δημοσιεύσεων της "Λευκής Φρουράς" ,όχι απλά επιτρέπεται ,επιβάλλεται!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου