Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ

Σημείωση: Επειδή και φέτος τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν την προβολή του Γαλλικού Μάη του '68, όσοι θέλουν μπορούν να διαβάσουν το ακόλουθο άρθρο μας: Ο Ιουδαϊκός Μάης του '68: Η Ομολογία  για να κατανοήσουν τι στην πραγματικότητα ήταν αυτή η εξέγερση.

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου

Αν ανοίξετε μία εγκυκλοπαίδεια στο λήμμα Νίκος Πουλαντζάς θα διαβάσετε: Έλληνας θεωρητικός του μαρξισμού, υποστηρικτής του ευρωκομουνισμού και ρεφορμιστής. Με δράση εις Παρισίους καθώς και στην Ελλάδα στο ΚΚΕ εσωτερικού. Εν ολίγοις ένας από τους προδρόμους της νέας αριστεράς στην Ελλάδα, από την οποία προήλθε και ο Σύριζα. Πώς το’παμε αυτό; Έλληνας; Στο Ιουδαϊκό περιοδικό Χρονικά (αρ.τεύχους. 225, 2010 διαβάζουμε: «Σε χρονικό της Μονής του Ντέγκουλου αναφέρεται πως τον 13ο αιώνα η οικογένεια Πουλαντζά τηςΤσίμοβας (Αρεόπολης) ήταν ισραηλιτικού θρησκεύματος, ενώ υπήρχε στο χωριό Τρύπη ερειπωμένο κτίριο με εβραϊκές   επιγραφές, οι οποίες καταστράφηκαν επί δικτατορίας της 4ης  Αυγούστου.». Κοιτάζω και την εφημερίδα H Φωνή της Μάνης και το επιβεβαιώνει. Ο Ιουδαίος λοιπόν Πουλαντζάς στο Παρίσι, ως γνήσιος... διεθνιστής, δεν παντρεύεται μία Γαλλίδα, μία Ελληνίδα, μία Γερμανίδα, αλλά την επίσης Ιουδαία συγγραφέα και φεμινίστρια Annie Leclerc. Στην Ελλάδα υπάρχει και το Ινστιτούτο Πουλαντζά το οποίο αναφέρει πως: «…..αποτελεί συνέχεια και μετεξέλιξη της Εταιρείας Πολιτικού Προβληματισμού “Νίκος Πουλαντζάς”, που ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 1997 με πρωτοβουλία του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου (σήμερα Συνασπισμός της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας).» Και φΌμως στο ίδιο τεύχος του Περιοδικού Χρονικά υπήρχαν και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως  οι  παρακάτω: «….υπάρχουν πολλά εβραϊκής προέλευσης προσωπικά ονόματα, όπως Σαμπάτης (Σαμπεθάι), Αβράμης (Αβραάμ), Δάβος (Δαβίδ), Αρώνης (Ααρών), Λεβής (Λεβύ) καθώς και Μπενιζέλος (Μπεν Ζελόν), ίσως και Αλαφούζος. Φυσικά πολλά από τα προαναφερθέντα ονόματα δεν χρησιμοποιούνται πλέον ως προσωπικά, έχουν όμως επιβιώσει σε επώνυμα, όπως Βρεττάκος, Καλαποθάκος, Αβραμάκος, Δαβάκης, Λεβέας κ. ά. Από το Μπενιζέλος εξ άλλου και συγκεκριμένα από τον Μπενιζέλο Κρεβατά, έχουμε το επώνυμο Βενιζέλος. »
υσικά συνεχίζει αναλύοντας το «κοινωφελές» έργο του...
Το γενικό συμπέρασμα που εξάγεται από τα παραπάνω, είναι ότι μιλάμε για μια ιδιόμορφη αράχνη με δύο κεφάλια, σαν τον Ιανό: Από το ένα κεφάλι εκπορεύεται το αριστερό ρεύμα που διαφθείρει τον πολιτισμό και από το άλλο κεφάλι, εκπορεύεται ο καπιταλισμός που διαφθείρει την οικονομική ζωή. Έτσι ο ιστός είναι άρτια υφασμένος και εύκολο για τον απερίσκεπτο να μπλεχτεί  στα νήματά του.

πηγή: "Θεόδοτος"

3 σχόλια:

  1. Έτσι που το πάει ο «Θεόδοτος» θα μας βγάλει όλους Εβραίους στην καταγωγή. Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου αρέσει σ' αυτόν, τον δήθεν ειδικό. Έχει κάτι ύπουλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι ο "Θεόδοτος" θέλει να βγάλει όλους τους Έλληνες "περιούσιους"! Θέλει απλά να καταδείξει το μέγεθος της Ιουδαϊκής διείσδυσης στο νεοελληνικό κράτος και όχι μόνο. Θα σας συμβουλεύω να ξαναδιαβάσετε προσεκτικά τα άρθρα του "Θεόδοτου"! Ίσως έτσι κατανοήσετε τις επιλογές των "ηγετών" της χώρας μας και γιατί φτάσαμε ως εδώ. Εκτός βέβαια και αν προτιμάτε τα τετριμμένα για το "μεγαλείο των Ελλήνων" ,"γονίδια Ιχώρ" και άλλες αρλούμπες που κατάντησαν τον "εθνικό χώρο" να μοιάζει με τσίρκο.
    Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα
    "Λευκή Φρουρά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. Εγώ πάντως την απολυτότητα και την αυταρχικότητα του συγκεκριμένου ιστολογίου δεν μπορώ να την κατανοήσω αγαπητέ Νικολάι. Θα έχω την γνώμη μου και θα την λέω όπως την λέω και μέσα από το δικό μου «Ήπειρος, η πατρίδα μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή